Over ons

Hier leest u alles over ons, onze koffie en onze events.

Little Cup of Coffee
Van een mobiele Barista koffie op locatie, tot professionele koffiemachines op kantoor Little Cup of Coffee staat voor de ultieme koffiebeleving. Wij gebruiken uitsluitend de beste koffiebonen die met zorg zijn geselecteerd op hun uitmuntende geur en smaak.

Little Cup of Coffee komt op iedere locatie met een authentieke mobiele espressobar en verwent uw gasten met tal van koffiespecialiteiten. Of u nu een espresso, cappuccino of latte macchiato bestelt, SCAE gecertificeerde barista koffiekunstenaars scheppen bij elk bijzonder moment een unieke koffiebeleving.

Wat kunt u van Little Cup of Coffee verwachten?

• Wij verzorgen Barista koffie op locatie van begin tot eind.
• Bij elke gelegenheid is onze Italiaanse driewieler een ware eye-catcher.
• De koffie wordt uitsluitend bereid en geserveerd door een SCAE master geschoolde & representatieve barista.
• Binnen een half uur zijn we volledig klaar om te beginnen.
• Wij hebben alleen een stroompunt nodig.
• Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitskoffie.

Koffie
Wij maken de beste verse ambachtelijke “specialty” koffies en hebben de kennis en de contacten met koffieboeren om dat te doen. De smaak van het uiteindelijke kopje koffie begint al bij het verbouwen van de unieke arabica bonen. De boer is hier van groots belang daarna wordt samen met de koffiebrander de bonen op ‘slow roast’ wijze gebrand. Zo behouden de bonen de beste aroma’s. Zodra de bonen gebrand zijn, gaan wij ermee aan de slag en worden de espressomachine en de malers hierop perfect afgesteld zodat u uw kopje koffie op de hoogste kwaliteit en met de beste smaak geserveerd krijgt.
Thee
Belangrijk voor de keuze van onze thee is de achtergrond van de theeplantage. Het theemoment is een geniet moment waar wij u graag willen verrassen. Naast onze vaste selectie bieden we regelmatig speciale soorten aan die slechts in kleine hoeveelheden voorradig zijn. Hoe kunt u een goede thee herkennen? Een goede thee gedijt langzaam en kan meerdere malen overgeschonken worden met water van de juiste temperatuur.

Concerten en Dance events

Ook op (grote) evenementen is een heerlijke kop koffie van a Little Cup of Coffee niet weg te denken!

Openingen en Presentatie's

Heeft u binnenkort een opening van uw kantoor of winkel? Laat onze Italiaanse driewieler uw bezoekers verassen met een heerlijke kop koffie!

Feesten en Partijen

Iets te vieren? Met de mobiele espressobar genieten uw gasten van een meesterlijk kopje koffie terwijl ze vermaakt worden met leuke koffieweetjes van onze professionele Barista.

Bruiloft

Bent u op zoek naar iets origineels op uw bruiloft met toegevoegde waarde? Geniet met uw gasten van heerlijke verse koffie en de nostalgische uitstraling van de espressobar.

Beurzen

Haal het maximale uit uw beursdeelname:
• Aanzienlijke verhoging van de traffic naar uw stand
• Soepele manier om relaties op uw stand te krijgen, waardoor u een verkoopgesprek kunt starten
• Een langer verblijf van gasten op uw stand

Promoties

Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen? Zet dit extra kracht bij met de de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee. Onze ervaren master barista levert service met een glimlach en laat uw publiek kennis maken met de lekkerste koffie specialiteiten.

Kopje koffie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u ons mailen of bel: 06 493 920 14.