Koffie

Boon

LITTLE CUP OF COFFEE

  • Wij gebruiken uitsluitend fairtrade Arabica koffiebonen van de hoogte kwaliteit
  • Al onze koffies worden op ambachtelijke wijze bereid
  • Van cappuccino’s tot espresso’s en latte macchiato’s: wij bereiden iedere soort koffie op locatie
  • Onze koffiekunstenaars maken de mooiste latte art voor een bijzondere presentatie van jouw kopje koffie
  • Smaakje erbij? Kies dan voor een van onze heerlijke koffiesiropen
  • Al onze masterbarista’s zijn SCAE-gediplomeerd

De allerbeste bonen voor het lekkerste kopje versbereide koffie

Wij maken verse en ambachtelijke koffies van de beste kwaliteit bonen. Onze fairtrade Arabica koffiebonen zijn afkomstig van koffieboeren van over de hele wereld. Bij het selecteren van de koffiebonen kijken we naar de verbouwmethode en hoe de bonen gebrand worden. De smaak van een lekker kopje koffie begint immers al bij het verbouwingsproces.

 

Sublieme smaakbeleving

Na het teelproces worden de bonen op langzame wijze gebrand (slow roast). Zo behouden de bonen hun aroma’s en smaak. Zodra de bonen gebrand zijn, gaan wij ermee aan de slag en worden de koffiemachine hier perfect op afgesteld. Zo kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie van de hoogste kwaliteit met de allerlekkerste smaak.

Daarom kies je voor Little Cup of Coffee


Het is onze missie om jou te informeren, inspireren en enthousiasmeren voor speciale koffie en thee. Wij delen onze bronnen en geheimen en we geven tips die ervoor zorgen dat jouw koffie en thee beter smaakt.

Na een uitvoerige screening, proefbranding en cupping van verschillende koffiebonen maken we onze keuze. Door zo min mogelijk soorten met elkaar te mengen en het eindproduct in gedachten te houden, bepalen we ons brandprofiel. We halen op precies het juiste moment onze koffiebonen uit de brander waardoor we een maximaal resultaat behalen dat zich vertaalt in een perfecte balans van aroma, zoet en bitter en lekkere nasmaak. Ieder kopje weer.