Geef een barista cadeau

Een barista is een vakman of vakvrouw die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een koffie van topkwaliteit gemaakt wordt.

Wil je iemand echt een origineel cadeau geven? Dan kun je ook de masterbarista van Little Cup of Coffee ‘cadeau geven’ voor jouw feest of partij. Superorigineel en je geeft een cadeau wat zeker in de smaak valt! Onze gediplomeerde koffiemaker beschikt over de juiste kennis, kunde en passie om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken. En daarnaast maakt hij ook nog de lekkerste koffies dus aarzal niet en geef ook een masterbarista cadeau!

Boon

Wat kun je van Little Cup of Coffee verwachten?

  • De beste kwaliteitskoffie, smoothies en cocktails bij jou op locatie
  • Mobiele koffiebar voor particuliere en zakelijke evenementen
  • Getalenteerde en SCAE-gediplomeerde barista’s die met liefde het allerlekkerste kopje koffie voor jou serveren
  • Gastvrije ontvangst van jouw gasten en evenementbezoekers
  • Entertainment: onze barista’s vermaken jouw gasten met leuke weetjes over koffie, smoothies en cocktails
  • Eyecatcher op wielen: bij elke gelegenheid is onze Italiaanse mobiele driewielerbar een ware blikvanger
  • Beleving: Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar jouw gasten nog lang over na zullen praten
Boon

De beste bonen voor het lekkerste kopje koffie

Onze barista’s maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit bonen voor onze koffies. Wanneer je jezelf of iemand anders een barista cadeau doet, dan ben je dus verzekerd van uitmuntende koffie met ditto smaak. Onze fairtrade Arabica koffiebonen zijn afkomstig van koffieboeren van over de hele wereld. Bij het selecteren van de koffiebonen kijken we naar de verbouwmethode en hoe de bonen gebrand worden. De smaak van een lekker kopje koffie begint immers al bij het verbouwingsproces.

Na het teelproces worden de bonen op langzame wijze gebrand (slow roast). Zo behouden de bonen hun aroma’s en smaak. Zodra de bonen gebrand zijn, gaan wij ermee aan de slag en worden de koffiemachine hier perfect op afgesteld. Zo kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie van de hoogste kwaliteit met de allerlekkerste smaak.