Workshop

Boon

Leer hoe je zelf als een barista koffie maakt

Echt goede koffie maken, dát is een vak apart. Wil jij beleven hoe het is om zelf een barista te zijn en de fijne kneepjes van het vak leren van een echte SCAE-gediplomeerde barista? Volg dan een speciale koffieworkshops van Little Cup of Coffee!

Deze interactieve workshop is ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of gewoon superleuk bij jou thuis op een verjaardag. De workshop start met wat interessante koffieweetjes. Deelnemers krijgen vervolgens een korte uitleg en kunnen dan snel aan de slag! We maken samen verschillende soorten koffie, dus er voor ieder wat wils in het programma. Het unieke van Little Cup of Coffee is namelijk dat de workshop gegeven wordt vanuit de mobiele espressobar en dus op ieder locatie plaats kan vinden.

Boon

Hoe gaat een koffieworkshop in zijn werk?

  • De koffieworkshop is een 2,5 durende sessie
  • Deelnemers krijgen les van een SCAE-gediplomeerde barista
  • Deelnemers kunnen verschillende koffies proeven en krijgen uitleg over de juiste procedures voor het bereiden van koffie, het afstellen van de machine en bonenmaler
  • Een uitgebreide demonstratie melk opschuimen is ook onderdeel van de workshop
  • Alle deelnemers kunnen zelf hun barista-skills oefenen in de mobiele espressobar

Kortom: een koffieworkshop van Little Cup of Coffee staat garant voor een gezellige middag en het proeven van veel bijzondere en smaakvolle koffies. De workshop is al vanaf vier personen te boeken en de kosten bedragen € 45,- p.p.