Woningbouw open dag

Little Cup of Coffee verzorgt complete koffiecatering voor elke gelegenheid in een nostalgische Piaggo-koffiebar met koffieapparatuur en een mastergediplomeerde barista. De vrolijke Italiaanse driewieler is door zijn kleine omvang zowel buiten als binnen inzetbaar en heeft alleen maar een stroompunt nodig voor de lekkerste koffies.

Boon

Particulier

Een smaakvolle keuze voor feesten, bruiloften en recepties. Met het inzetten van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee geef je jouw gasten een warm welkom.

Reserveer onze mobiele espressobar voor elke gewenste dag en tijd. Onze barista komt naar de gewenste locatie en plaatst de koffiebar, stelt de bonenmaler in en schenkt zolang je wilt. De barista zorgt ervoor dat de koffie, espresso, cappuccino of ristretto perfect op smaak en temperatuur is en dat de koffie als een plaatje wordt gepresenteerd. (Let op: een stroomaansluiting is noodzakelijk voor onze dienstverlening.)

Zakelijk

Onze mobiele koffiebar is een publiekstrekker op beurzen, events voor promotionele activiteiten. Het inhuren van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee is een ludieke manier om jouw evenement extra flair te geven en houdt de aandacht van jouw publiek goed vast.

Boek onze mobiele espressobar gedurende jouw event en ervaar de aantrekkingskracht van “het zwarte goud” op de bezoekers. De ervaren barista levert service met een glimlach en laat jouw klanten kennismaken met de lekkerste koffiespecialiteiten.