Geef een barista cadeau

Een barista is een vakman of vakvrouw die zorgt ervoor dat er met de koffiebonen, koffiemolen en espressomachine een koffie van topkwaliteit gemaakt wordt.

Wil je iemand echt een origineel cadeau geven? Dan kun je ook de masterbarista van Little Cup of Coffee ‘cadeau geven’ voor jouw feest of partij. Superorigineel en je geeft een cadeau wat zeker in de smaak valt! Onze gediplomeerde koffiemaker beschikt over de juiste kennis, kunde en passie om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken. En daarnaast maakt hij ook nog de lekkerste koffies dus aarzal niet en geef ook een masterbarista cadeau!

Boon

Wat kun je van Little Cup of Coffee verwachten?

 • De beste kwaliteitskoffie, smoothies en cocktails bij jou op locatie
 • Mobiele koffiebar voor particuliere en zakelijke evenementen
 • Getalenteerde en SCAE-gediplomeerde barista’s die met liefde het allerlekkerste kopje koffie voor jou serveren
 • Gastvrije ontvangst van jouw gasten en evenementbezoekers
 • Entertainment: onze barista’s vermaken jouw gasten met leuke weetjes over koffie, smoothies en cocktails
 • Eyecatcher op wielen: bij elke gelegenheid is onze Italiaanse mobiele driewielerbar een ware blikvanger
 • Beleving: Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar jouw gasten nog lang over na zullen praten
Boon

De beste bonen voor het lekkerste kopje koffie

Onze barista’s maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit bonen voor onze koffies. Wanneer je jezelf of iemand anders een barista cadeau doet, dan ben je dus verzekerd van uitmuntende koffie met ditto smaak. Onze fairtrade Arabica koffiebonen zijn afkomstig van koffieboeren van over de hele wereld. Bij het selecteren van de koffiebonen kijken we naar de verbouwmethode en hoe de bonen gebrand worden. De smaak van een lekker kopje koffie begint immers al bij het verbouwingsproces.

Na het teelproces worden de bonen op langzame wijze gebrand (slow roast). Zo behouden de bonen hun aroma’s en smaak. Zodra de bonen gebrand zijn, gaan wij ermee aan de slag en worden de koffiemachine hier perfect op afgesteld. Zo kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie van de hoogste kwaliteit met de allerlekkerste smaak.

 

 

Workshop

Boon

Leer hoe je zelf als een barista koffie maakt

Echt goede koffie maken, dát is een vak apart. Wil jij beleven hoe het is om zelf een barista te zijn en de fijne kneepjes van het vak leren van een echte SCAE-gediplomeerde barista? Volg dan een speciale koffieworkshops van Little Cup of Coffee!

Deze interactieve workshop is ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of gewoon superleuk bij jou thuis op een verjaardag. De workshop start met wat interessante koffieweetjes. Deelnemers krijgen vervolgens een korte uitleg en kunnen dan snel aan de slag! We maken samen verschillende soorten koffie, dus er voor ieder wat wils in het programma. Het unieke van Little Cup of Coffee is namelijk dat de workshop gegeven wordt vanuit de mobiele espressobar en dus op ieder locatie plaats kan vinden.

Boon

Hoe gaat een koffieworkshop in zijn werk?

 • De koffieworkshop is een 2,5 durende sessie
 • Deelnemers krijgen les van een SCAE-gediplomeerde barista
 • Deelnemers kunnen verschillende koffies proeven en krijgen uitleg over de juiste procedures voor het bereiden van koffie, het afstellen van de machine en bonenmaler
 • Een uitgebreide demonstratie melk opschuimen is ook onderdeel van de workshop
 • Alle deelnemers kunnen zelf hun barista-skills oefenen in de mobiele espressobar

Kortom: een koffieworkshop van Little Cup of Coffee staat garant voor een gezellige middag en het proeven van veel bijzondere en smaakvolle koffies. De workshop is al vanaf vier personen te boeken en de kosten bedragen € 45,- p.p.

Concerten & dance-events

Boon

Op zoek naar een ludieke manier om jouw event extra flair te geven? Creëer een gezellige sfeer met de mobiele koffiecatering van Little Cup of Coffee.

Bruiloften

Boon

Wil je verzekerd zijn van lekker koffie, smoothies en/of cocktails op jouw bruiloft? Dan is de mobiele Piaggo koffiebar met koffieapparatuur en een mastergediplomeerde barista de uitkomst. Zo kun je met jouw gasten genieten van heerlijke verse koffie en de nostalgische uitstraling van de espressobar geeft een gezellige sfeer.

Promoties

Boon

Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen? Zet dit extra kracht bij met de de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee. Onze ervaren masterbarista levert service met een glimlach en laat jouw publiek kennis maken met de lekkerste koffiespecialiteiten.

Voordelen:

 • De mobiele koffiebar is een ware eyecatcher tijdens promotiedagen. Dit zorgt voor veel extra exposure voor jouw merk of bedrijf
 • Meer en betere interactie met (potentiële) klanten
 • Gezellige en gastvrije ontvangt van bezoekers voor jouw promotiestand
 • Meer commerciële kansen: onze barista’s spreken bezoekers proactief aan op de stand, om zo meer leads voor jouw merk of bedrijf te genereren

Woningbouw open dag

Little Cup of Coffee verzorgt complete koffiecatering voor elke gelegenheid in een nostalgische Piaggo-koffiebar met koffieapparatuur en een mastergediplomeerde barista. De vrolijke Italiaanse driewieler is door zijn kleine omvang zowel buiten als binnen inzetbaar en heeft alleen maar een stroompunt nodig voor de lekkerste koffies.

Boon

Particulier

Een smaakvolle keuze voor feesten, bruiloften en recepties. Met het inzetten van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee geef je jouw gasten een warm welkom.

Reserveer onze mobiele espressobar voor elke gewenste dag en tijd. Onze barista komt naar de gewenste locatie en plaatst de koffiebar, stelt de bonenmaler in en schenkt zolang je wilt. De barista zorgt ervoor dat de koffie, espresso, cappuccino of ristretto perfect op smaak en temperatuur is en dat de koffie als een plaatje wordt gepresenteerd. (Let op: een stroomaansluiting is noodzakelijk voor onze dienstverlening.)

Zakelijk

Onze mobiele koffiebar is een publiekstrekker op beurzen, events voor promotionele activiteiten. Het inhuren van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee is een ludieke manier om jouw evenement extra flair te geven en houdt de aandacht van jouw publiek goed vast.

Boek onze mobiele espressobar gedurende jouw event en ervaar de aantrekkingskracht van “het zwarte goud” op de bezoekers. De ervaren barista levert service met een glimlach en laat jouw klanten kennismaken met de lekkerste koffiespecialiteiten.

Feesten en Partijen

Boon

Iets te vieren? Onze mobiele Piaggo-koffiebar is voor elk feest en elke partij te boeken. Het enige wat we nodig hebben is een stroompunt, zodat we onze koffies en andere dranken vers voor jou kunnen bereiden.

Openingen en Presentaties

Boon

Open je binnenkort een nieuwe winkel of kantoorpand? De mobiele espressobar van Little Cup of Coffee is een gegarandeerde publiekstrekker! De Italiaanse driewielerbar is opvallend waardoor je de aandacht van passerend publiek trekt. Onze heerlijke koffies doet de rest.

Beurzen

Boon

Haal het maximale uit jouw beursdeelname en huur de mobiele koffiebar met koffiespecialist van Little Cup of Coffee in. Hierdoor creëer je gegarandeerd:

 • Hogere bezoekersaantallen voor jouw stand of evenement
 • Meer en betere interactie met (potentiële) klanten
 • Gezellige en gastvrije ontvangt van bezoekers
 • Een eyecatcher: de aanwezigheid van onze mobiele koffiebar zorgt direct voor extra exposure voor jouw merk of bedrijf
 • Meer commerciële kansen: onze barista’s spreken bezoekers proactief aan op de stand, om zo meer leads voor jouw merk of bedrijf te genereren