Mobiele-espressobar

Little Cup of Coffee verzorgt complete koffiecatering op elke gelegenheid in een nostalgische Piaggo met koffieapparatuur en een master gecertificeerde barista. De vrolijke Italiaanse driewieler is door zijn kleine omvang zowel buiten als binnen inzetbaar en heeft alleen maar een stroompunt nodig.


Particulier

Een smaakvolle keuze voor feesten, bruiloften en recepties. Met het inzetten van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee geeft u, uw gasten een ‘warm’ welkom.

Zo simpel!
Reserveer onze mobiele espressobar voor elke gewenste dag en tijd. Onze barista komt naar de gewenste locatie en plaatst de koffiekar, stelt de bonenmaler in en schenkt zolang u wilt. Zo simpel werkt het. De Barista zorgt dat de koffie, espresso, cappuccino of ristretto perfect van smaak en temperatuur is en als een plaatje wordt gepresenteerd. (Een stroomaansluiting is noodzakelijk.)


Zakelijk

Een publiekstrekker op beurzen, events en promotionele activiteiten. Het inhuren van de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee is een ludieke manier om uw evenement extra flair te geven en houdt de aandacht van uw publiek goed vast.

Aantrekkingskracht
Boek onze mobiele espressobar gedurende uw event en ervaar de aantrekkingskracht van “het bruine goud” op de bezoekers. De ervaren barista levert service met een glimlach en laat uw klanten kennis maken met de lekkerste koffiespecialiteiten.