Diensten

Hier leest u alles over ons, onze diensten en events.

Little Cup of Coffee
Van een mobiele Barista koffie op locatie, tot professionele koffiemachines op kantoor Little Cup of Coffee staat voor de ultieme koffiebeleving. Wij gebruiken uitsluitend de beste koffiebonen die met zorg zijn geselecteerd op hun uitmuntende geur en smaak.

Little Cup of Coffee komt op iedere locatie met een authentieke mobiele espressobar en verwent uw gasten met tal van koffiespecialiteiten. Of u nu een espresso, cappuccino of latte macchiato bestelt, SCAE gecertificeerde barista koffiekunstenaars scheppen bij elk bijzonder moment een unieke koffiebeleving.

Concerten en Dance events

Ook op (grote) evenementen is een heerlijke kop koffie van a Little Cup of Coffee niet weg te denken!

Openingen en Presentatie's

Heeft u binnenkort een opening van uw kantoor of winkel? Laat onze Italiaanse driewieler uw bezoekers verassen met een heerlijke kop koffie!

Feesten en Partijen

Iets te vieren? Met de mobiele espressobar genieten uw gasten van een meesterlijk kopje koffie terwijl ze vermaakt worden met leuke koffieweetjes van onze professionele Barista.

Bruiloft

Bent u op zoek naar iets origineels op uw bruiloft met toegevoegde waarde? Geniet met uw gasten van heerlijke verse koffie en de nostalgische uitstraling van de espressobar.

Beurzen

Haal het maximale uit uw beursdeelname:
• Aanzienlijke verhoging van de traffic naar uw stand
• Soepele manier om relaties op uw stand te krijgen, waardoor u een verkoopgesprek kunt starten
• Een langer verblijf van gasten op uw stand

Promoties

Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen? Zet dit extra kracht bij met de de mobiele espressobar van Little Cup of Coffee. Onze ervaren master barista levert service met een glimlach en laat uw publiek kennis maken met de lekkerste koffie specialiteiten.

Kopje koffie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u ons mailen of bel: 06 493 920 14.